Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРКІ Ў АГУРОЧНА-ЯБЛЫЧНЫМ СОКУ

    Для раствора

    - 1 л соку з агуркоў,

    -1 л соку з яблыкаў,

    -100 г солі,

    -100 г цукру.

     

    Раствор для залівання гэтых агуркоў можна прыгатаваць з яблыкаў-ападкаў і адбракаваных ці перарослых агуркоў. Яблыкі і агуркі перабраць, вымыць, адлучыць сок праз сокавыціскалку.

    Агуркі, прызначаныя для кансервавання вымыць, пасля прамывання пагрузіць на 2-3 секунды ў кіпячую ваду, затым паскладаць у трохлітровы слоік і заліць кіпячым растворам на некалькі хвілін.

    Раствор зліць, ізноў давесці да кіпення і заліць агуркі. Пасля трэцяга залівання слоікі закатаць. Агуркі рыхтуюць без дадання рэзкай травы, яны атрымліваюцца як свежыя.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 251 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar