-агуркі - 4 кг
-алей - 200 г
-воцат 9% - 200 г
-гарчыца сухая - 2 ст. л
-часнык здробнены - 2 ст. л
-соль - 2 ст.л
-цукар - 100 г
Агурочкі памыць і парэзаць уздоўж на 4 ці больш частак( у залежнасці ад таўшчыні агурка).
Алей, воцат, цукар, гарчыцу, здробнены часнык і соль перамяшаць і заліць агуркі. Накрыць вечкам і даць пастаяць 2 гадзіны.
Пасля чаго агурочкі раскласці па слоіках і заліць марынадам. Стэрылізаваць 20 хвілін, зачыніць, перавярнуць і ахінуць. З 2 кг агуркоў атрымліваецца 4 слоіка па 0,5 л
|