-агуркі 2 кг
МАРЫНАД:
-вада - 2 л.
-цукар - 1 шкл.
-соль - 3 ст. л
-воцат - 9% 350 г
букет для кансервацыі:
-часнык
-лаўровы ліст
-перац чорны гарошкам
Закіпяціць марынад, дадаўшы ў апошнюю чаргу воцат. Агуркі вымыць, пакласці ў марынад і праварыць пад вечкам 5-7 хвілін, памешваючы.
АСЦЯРОЖНА-НЕ ПЕРАВАРЫЦЬ!
Агуркі павінны памяняць колер. У прастэрылізаваныя слоікі паскладаць букет, часнык, перац і лаўрушку.
Наштурхаць у слоікі агуркі і заліць марынадам. Астуджаць у перавернутым выглядзе, пад коўдрай, да поўнага астывання.
Агуркі варыць нядоўга, як толькі памяняюць колер - выцягваць
|