Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРОЧКІ "БАЛГАРСКІЯ"

    -агуркі 2 кг

    МАРЫНАД:

    -вада - 2 л.

    -цукар - 1 шкл.

    -соль - 3 ст. л

    -воцат - 9% 350 г

    букет для кансервацыі:

    -часнык

    -лаўровы ліст

    -перац чорны гарошкам

     

    Закіпяціць марынад, дадаўшы ў апошнюю чаргу воцат. Агуркі вымыць, пакласці ў марынад і праварыць пад вечкам 5-7 хвілін, памешваючы.

    АСЦЯРОЖНА-НЕ ПЕРАВАРЫЦЬ!

    Агуркі павінны памяняць колер. У прастэрылізаваныя слоікі паскладаць букет, часнык, перац і лаўрушку.

    Наштурхаць у слоікі агуркі і заліць марынадам. Астуджаць у перавернутым выглядзе, пад коўдрай, да поўнага астывання.

    Агуркі варыць нядоўга, як толькі памяняюць колер - выцягваць

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar