Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРОЧКІ МАРЫНАВАНЫЯ "ДАМАШНІЯ"

    -агуркі свежыя - прыкладна 2 кг (колькі ўвойдзе ў 3-х літровы слоік)

    -соль - 3 ст. л

    -цукровы пясок - 4 ст. л

    -сталовы воцат - 3 ст. л

    Спецыі:

    -перац чорны гарошкам - 6-8 шт.

    -пятрушка - 3-4 галінкі

    -кропу - 5 галінак

    -эстрагон - 2 галінкі

    -часнык - 4-5 зубчыка

     

    У чысты трохлітровы слоік закласці вымытыя агуркі, у якіх папярэдне зрэзаць кончыкі, перакладаючы іх кропам, пятрушкай і эстрагонам. Заліць агуркі кіпенем і даць пастаяць 10-15 хвілін.

    Ваду зліць, яе можна выкарыстоўваць для падрыхтоўкі расола. А можна рыхтаваць расол на "новай вадзе".

    Прыгатаваць расол:у ваду, якую злілі з агуркоў, дадаць соль, цукар, воцат, чорны перац, часнык, даць закіпець. Кіпячым расолам заліць агуркі. Слоікі закатаць.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar