Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРОЧКІ " УЛЕТ"

    -агурок свежы - 4 кг

    -цукар-пясок - 1 шкл.

    -воцат (9%) - 1 шкл.

    -алей - 1 шкл.

    -чорны перац (молаты) - 1 ст. л

    -соль - 2 ст. л

    -часнык (галоўкі) - 3 шт

     

    Агуркі памыць, адрэзаць кончыкі. Разрэзаць на 4 часці ўздоўж. Часнык нацерці на дробнай тарцы. Прыгатаваць марынад з цукру, воцату, алею, солі і перцу. Не варыць.

    Агуркі змяшаць з часныком і марынадам. Настойваць у халодным месцы не менш 7 гадзін, а лепш ноч.

    Агуркі раскласці ў слоікі і заліць вадкасцю, якая атрымалася.(можна есць праз 7 гадзін,але лепш праз 12) і закочваць на зіму, стэрылізуючы 10 хвілін.

    З гэтай колькасці агуркоў атрымліваецца прыкладна 3,8 літра.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 190 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar