Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    АГУРОЧНЫЯ ДОЛЬКІ Ў ВОЦАТНЫМ ЗАЛІВАННІ

    -свежыя агуркі,

    -цыбуля,

    -жоўтае насенне гарчыцы

    Раствор:

    -2/3 л 8 % воцату,

    -1/3 л вады,

    -30 г солі,

    -20 г цукровага пяску,

    -4 гарошыны чорнага перцу,

    -2 гарошыны духмянага перцу,

    -1 лаўровы ліст,

    -дробка цім’яна

     

    Прамытыя агуркі чысцяць, разразаюць на прыгожыя доўгія кавалачкі, асяродак выскрабаюць гарбатнай лыжкай, долькі ўкладваюць у керамічную ці парцалянавую міску і заліваюць гарачым воцатным растворам з рэзкімі затаўкамі.

    На наступны дзень воцат зліваюць, кіпяцяць і пакідаюць астуджацца. Агуркі раскладваюць па слоіках, перасыпаюць пакрышанай цыбуляй і апаласнутым гарчычным насеннем і заліваюць астыўшым воцатным растворам, умацоўваюць вечкі, усталёўваюць у стэрылізацыйны бак з гарачай вадой і стэрылізуюць.

    Час стэрылізацыі ў слоіках Омнія: разаграванне да 90 oC - 20 хвілін, стэрылізацыя пры 90 oC: слоікі аб'ёмам 0,7 - 0,9 л - 25 хвілін, слоікі аб'ёмам 0,5 л - 20 хвілін. Па канчатку стэрылізацыі слоікі неадкладна астуджаюць.Агуркі атрымліваюцца вельмі кіслымі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 259 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar