Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ І ТАМАТЫ СМАЖАНЫЯ КАНСЕРВАВАНЫЯ

    На 5 кг масы:

    -баклажаны смажаныя - 3 кг,

    -таматы смажаныя 1,5 кг,

    -алей - 320 г,

    -часнык - 30 г.

     

    Маладыя свежыя баклажаны з недаразвітым насеннем мыюць, выдаляюць пладаножкі з некаторай часткай плоду, здымаюць скурку вострым нержавеючым нажом. Наразаюць на кружкі таўшчынёй да 2 см.

    На некалькі хвілін кладуць пад прэс, затым абвальваюць у муце з соллю і абсмажваюць на алеі ці топленым масле.

    Сярэдніх памераў спелыя са шчыльнай мякаццю таматы мыюць, выдаляюць пладаножкі і разразаюць на 4-6 частак, дадаюць соль, перац, расцёрты часнык, злёгку падсмажваюць.

    Баклажаны і таматы кладуць папластава ў слоікі (0,5 л) накрываюць вечкамі і стэрылізуюць пры 100 гр C 30 хвілін. Астатняе - як звычайна.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 206 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar