Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ МАРЫНАВАНЫЯ

    -баклажаны - 80%

    - заліванне - 20%.

     

    Свежыя, цёмна-фіялетавыя, з недаразвітым насеннем, аднастайныя па велічыні і колеру баклажаны даўжынёй не больш за 8-10 см сартуюць, выдаляюць пладаножку і чашалісцікі з прылеглай часткай плоду, мыюць, затым бланшуюць 20-25 хвілін у 3%-вым солевым растворы да размякчэння.

    Астуджаюць у халоднай праточнай вадзе і адціскаюць 10-15 хвілін. Падрыхтаваныя баклажаны ўкладваюць шчыльна ў слоікі, заліваюць марынадным заліваннем, стэрылізуюць пры тэмпературы 100 гр. С: паў-літровыя слоікі - 8 хвілін, літровыя - 10-12 хвілін, трохлітровыя - 20 хвілін. Выкарыстоўваюць як гароднінны марынад і як гарнір.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar