Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ МАРЫНАВАНЫЯ ФАРШАВАНЫЯ I

    -баклажаны - 4 кг

    - морква - 1 кг

    для марынаду:

    - воцат сталовы - 500 мл

    - вада - 1 л

    - цыбуля рэпчатая - 1 кг

    - перац чырвоны горкі - 2 шт.

    - зеляніна пятрушкі - па густу

    -часнык - па густу

    - карэнні пятрушкі - 100 г

    - соль - па густу.

     

    Баклажаны мыюць, адварваюць да паўгатовасці, папярэдне насекшы іх відэльцам і зрабіўшы падоўжны разрэз на кожным. Затым баклажаны выкладваюць на стол, накрываюць іх дошкай, а зверху прэсам, каб сышлі гарката і вада.

    Затым рыхтуюць фарш: адварваюць карэнні пятрушкі, салеры, морквы, дробна наразаюць, дадаюць дробна сечаную зеляніну пятрушкі і кропу, цыбулю, часнык і горкі чырвоны перац.

    Усё змешваюць, соляць і зноў добра змешваюць. Атрыманай гародніннай сумессю фаршуюць баклажаны, укладваюць іх шчыльна адзін да аднаго ў драўляную бочачку ці эмаляваны рондаль, перакладаючы духмянай зелянінай і заліваюць не вельмі моцным воцатам.

    Накрываюць вечкам і кладуць зверху груз. Праз 7 - 10 дзён баклажаны гатовыя. Захоўваюць гатовыя фаршаваныя баклажаны ў прахалодным цёмным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 263 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar