Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ МАРЫНАВАНЫЯ ФАРШАВАНЫЯ II

    -баклажаны - 4 кг

    - морква - 500 г

    - перац салодкі - 500 г

    - часнык - 200 г

    - перац чорны - 8 шт.

    - лісце салеры - па ліку баклажанаў

    для марынаду:

    - воцат - 3 л

    - вада - 3 л -

    соль - 500 г.

     

    Маладыя баклажаны сярэдняй велічыні мыюць, зразаюць пладаножку, надразаюць па даўжыні ў 3-4 месцах, пасыпаюць соллю і адстаўляюць на 2 гадзіны для выдалення гаркаты.

    Ваду зліваюць, на 2 хвіліны па чарзе апускаюць баклажаны ў кіпячую падсоленую ваду да слабага размякчэння, затым адцэджваюць. Надрэзы баклажанаў напаўняюць сумессю з дробна нарэзанай гародніны, часныку і перцу.

    Кожны баклажан перавязваюць лістом салеры, укладваюць у слоікі ці рондаль, ушчыльняюць і заліваюць марынадам. Захоўваюць баклажаны ў халодным памяшканні.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar