Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ ПЕЧАНЫЯ ДЛЯ ПАДРЫХТОЎКІ ІКРЫ

    На 1 слоік

    - 0,5 г. лыжкі солі,

    -1,5 ст. лыжкі 9-адсоткавага воцату.

     

    Спелыя цёмна-фіялетавыя шчыльныя баклажаны абмыць, даць сцячы вадзе і спячы на жалезным лісце ці патэльні з вечкам. Затым ачысціць іх ад скуркі, выдаліць пладаножкі і гарачымі паскладаць у падрыхтаваныя слоікі так, каб баклажанавая мякаць на 1,5 см не даходзіла да верха слоіка.

    Дадаць у слоік соль, воцат, зачыніць вечкам, паставіць у рондаль з летняй вадой і, не даводзячы да кіпення, патрымаць на немоцным агні паў-літровыя слоікі 60-70 хвілін, літровыя - 70-75 хвілін.

    Затым іх адразу ж закаркаваць і астудзіць на паветры. Пры падачы на стол баклажаны здрабніць нажом, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, молаты чорны перац і заправіць сланечнікавым алеем.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar