Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ САЛЁНЫЯ, ФАРШАВАНЫЯ ГАРОДНІНАЙ

    -1 кг баклажанаў,

    -300 г морквы,

    -50 г кораня пятрушкі,

    -25 г кораня пастарнака,

    -50 г цыбулі,

    -2-4 зубчыка часныку,

    -10 г зеляні пятрушкі,

    -25 г зеляні салеры,

    -20-25 г солі,

    -100-120 мл алею.

     

    Баклажаны вымыць, абрэзаць пладаножкі і чашалісцікі, зрабіць падоўжны надрэз, адступіўшы ад канцоў на 2-3 см. Адварыць 30-40 хвілін у салёнай вадзе (30 г солі на 1 л вады), затым выняць і пакласці пад гнёт.

    Прыгатаваць фарш.

    Карняплоды морквы, пятрушкі і пастарнака ачысціць і нарэзаць саломкай даўжынёй 1 см. Цыбулю ачысціць, нарэзаць кольцамі і абсмажыць у алеі да залацістага колеру.

    Падрыхтаваныя карняплоды абсмажыць у алеі да паўгатовасці, змяшаць з абсмажанай цыбуляй, дадаць дробна нарэзаную зеляніну і соль. Халодным фаршам начыніць баклажаны і абвязаць ніткай.

    Шчыльна паскладаць у слоікі і перасыпаць дробна нарэзаным часныком. На 3-4 дні паставіць у цёплае месца для ферментацыі.

    Алей давесці да кіпення, астудзіць і заліць ім баклажаны ў слоіках пластом 1-2 см. Закаркаваць і захоўваць у халодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar