Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ СМАЖАНЫЯ Ў СОУСЕ З ПЕРЦУ

    -10 кг баклажанаў

    - 0,5 л 9-адсоткавага воцату,

    -200 г часныку,

    -200 г горкага струкавага перцу (але не сухога),

    -0,5 кг салодкага перцу,

    -0,5 л алею,

    -каля шклянкі буйнай солі,

    -духмяны перац гарошкам,

    -10 лаўровых лістоў,

    -пучок пятрушкі.

     

    Баклажаны адварыць у салёнай вадзе (на гэта сыдзе палова патрабаванай солі), пакуль не стануць мяккімі. Разрэзаць іх уздоўж і паскладаць пад прэс. Праз 5 гадзін дастаць, разрэзаць яшчэ на чатыры часткі і абсмажыць у алеі абапал.

    Абсмажаныя баклажаны скласці ў вялікі рондаль і даць ім астыць. За гэты час прыгатаваць соус: салодкі і горкі перац разам з часныком прапусціць праз мясасечку, дадаць астатнюю соль, воцат, спецыі, рэшткі алею.

    Баклажаны паскладаць пластамі ў слоікі, трохі паліваючы кожны соусам, заліць ім жа зверху і стэрылізаваць 15-20 хвілін. Слоікі лепш выкарыстоўваць невялікія - паў-літровыя і літровыя.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar