Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ З ГАРОДНІННЫМ ФАРШАМ У ТАМАТАВЫМ СОУСЕ

    -баклажаны,

    -морква,

    -цыбуля,

    -чырвоныя таматы,

    -зеляніна,

    -пятрушка,

    -белыя карэнні,

    -соль,

    -алей сланечнікавы,

    -цукар,

    -перац горкі,

    -перац духмяны.

    На 10 слоікаў ёмістасцю 0,5 л неабходна:

    -морквы абсмажанай - 400 г,

    -белых карэнняў абсмажаных - 40 г,

    - цыбулі смажанй - 60 г.

     

    Сумесь абсмажанай гародніны змяшчаюць у посуд і старанна змешваюць. Для падрыхтоўкі соусу на 10 слоікаў кансерваў ёмістасцю 0,5 л неабходна: працёртай таматавай масы - 1665 г., цукру 10 г., солі 65 г., зеляні сечанай 50 г., перцу горкага і духмянага па 10 зерняў.

    Падрыхтаваныя баклажаны рэжуць на кружкі шырынёй 10-20 мм, укладваюць на драўляную ці сплеценую з лазы рашотку, пасля чаго з двух бакоў злёгку пасыпаюць соллю і пакідаюць на 20 хвілін для выдалення гаркаты.

    Кружкі абвальваюць у муце і абсмажваюць у сланечнікавым алеі да залацістага колеру.

    На дно папярэдне падрыхтаваных слоікаў заліваюць 25 г алею і першую порцыю соусу, шчыльна ўкладваюць палову абсмажаных кружкамі баклажанаў, затым дадаюць фарш і другую палову баклажанаў, пасля чаго заліваюць рэштку соусу.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar