Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БАКЛАЖАНЫ ЗАСОЛКА

    Для засолкі бяруць цэлыя баклажаны, дробныя і сярэдніх памераў. Плады бланшуюць у кіпячым 5%-вым расоле (500 г солі на 12 л вады) на працягу 3...5 хвілін. Пасля гэтага іх пераносяць у халодную ваду для астуджэння. Астуджаныя баклажаны трэба моцна адціснуць да спынення сцякання вады. Затым плады разразаюць па даўжыні напалову так, каб разрэз не даходзіў да пладаножкі. Унутр закладваюць невялікую колькасць мятага часныку, палоўкі пладоў прыціскаюць адзін да аднаго і шчыльна ўкладваюць у тару для засолкі. Зверху іх зачыняюць сурвэткай, кружком, кладуць груз і заліваюць 4%-вым расолам (400 г солі на 12 л вады)

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 198 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar