Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ГАРОДНІННАЕ АСАРЦІ

    (нарыхтоўкі на зіму)

    -кабачкі

    -морква

    -агуркі

    -памідоры

    РАСОЛ:

    -3 літра вады.

    -3 сталовыя лыжкі солі,

    -3 сталовыя лыжкі цукровага пяску,

    -3 гарбатныя лыжкі воцатнай эсэнцыі.

     

    Паскладаць уперамешку ў 3-х літровы слоік: цыбулю, часнык, кабачкі, агуркі, памідоры, балгарскі перац, моркву, галінку, парасонік кропу, лісце парэчкі, вішні. Заліць гародніну кіпячай вадой.

    Пакінуць пастаяць 5 хвілін. Затым ваду зліваюць у рондаль, кіпяцяць, заліваюць зноў у слоікі на 5 хвілін. Ваду зліць у рондаль і дадаць соль, цукровы пясок, перац, лаўровы ліст, насенне гарчыцы.

    У канцы дадаць воцатную эсэнцыю. Заліць у слоікі, закатаць, перавярнуць. Слоікі змясціць пад коўдру, да поўнага астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 212 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar