Суадносіны прадуктаў адвольныя:
-перац горкі
-рэпчатая цыбуля
-алей любы, на ваш густ
-базілік (можна сушоны, можна і без яго)
-соль па густу
Вазьміце любую колькасць перцу для гэтага рэцэпту, напрыклад 10 шт. і цыбулю рэпчатую, напрыклад 2 сярэднія галоўкі. Нарэжце перац кольцамі, цыбулю дробнымі кубікамі.
Абсмажце на алеі цыбулю да празрыстага стану і дадайце перац, перамяшайце, накрыйце вечкам і падсмажвайце на павольным агні, пакуль перац не стане мяккім.
Пасаліце, дадайце базілік, працягвайце дасмажваць на мацнейшым агні без вечка, не даючы папрыгараць. Калі зарумяніцца цыбуля і перац, перакладзіце гэты " палаючы агонь" у слоік і закрыйце.
Захоўваць можна ў халадзільніку ці проста ў прахалодным месцы.
|