Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ГОРКІ ПЕРАЦ ДЛЯ BRATYURY

    Суадносіны прадуктаў адвольныя:

    -перац горкі

    -рэпчатая цыбуля

    -алей любы, на ваш густ

    -базілік (можна сушоны, можна і без яго)

    -соль па густу

     

    Вазьміце любую колькасць перцу для гэтага рэцэпту, напрыклад 10 шт. і цыбулю рэпчатую, напрыклад 2 сярэднія галоўкі. Нарэжце перац кольцамі, цыбулю дробнымі кубікамі.

    Абсмажце на алеі цыбулю да празрыстага стану і дадайце перац, перамяшайце, накрыйце вечкам і падсмажвайце на павольным агні, пакуль перац не стане мяккім.

    Пасаліце, дадайце базілік, працягвайце дасмажваць на мацнейшым агні без вечка, не даючы папрыгараць. Калі зарумяніцца цыбуля і перац, перакладзіце гэты " палаючы агонь" у слоік і закрыйце.

    Захоўваць можна ў халадзільніку ці проста ў прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 352 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar