Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КАНСЕРВАВАНЫ САЛОДКІ ПЕРАЦ

    -2 кг салодкага зялёнага перцу,

    -2 струка чырвонага перцу,

    -2 памідора,

    -4 цыбуліны,

    -1 ст. л. воцату,

    -4 ст. л. цукру,

    -1 ст. л. солі,

    -2 ст. вады,

    -1 шклянка алею,

    -гарошыны духмянага перцу,

    -лаўровы ліст па густу.

     

    Гародніну прамыць, абсушыць. Перац разрэзаць напалову, выдаліць пладаножкі і насенне, нарэзаць саломкай. Памідоры і два струка чырвонага перцу нарэзаць долькамі і абсмажыць у вялікай колькасці алею.

    Скласці ў рондаль сыры і абсмажаны перац, памідоры, уліць ваду, прычыніць рондаль вечкам і тушыць гародніну на слабым агні 5 хвілін.

    Затым дадаць цукар, воцат, соль, дробна нарэзаную цыбулю, духмяны перац, лаўровы ліст.

    Тушыць усё 5-10 хвілін. Раскласці сумесь у стэрыльныя слоікі і закатаць чыстымі вечкамі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 314 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar