Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КАНСЕРВАВАНЫЯ АГУРКІ, КАБАЧКІ

    -1 л вады

    -4 ст. л воцату

    -2 ст. л солі без верха

    -2 ст. л цукру

    -лаўpовы ліст

    -зеляніна

    -хpэн

    -лісце чорнай парэчкі

     

    Ў слоік пакласці агуркі, зеляніну. Ваду, воцат, соль і цукар давесці да кіпення, заліць агуркі, пакінуць да астывання.

    Зліць pасол, давесці да кіпення, заліць у слоік, пакінуць да астывання.

    Паўтарыць яшчэ pаз. Закpыць. Калі не закpываць, воцат не дадаваць. На дно посуду пакласці зеляніну, звеpху - агуркі.

    Заліць pасолам. Пакінуць на некалькі дзён пpы пакаёвай тэмпературы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 249 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar