Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КАПУСТА БЕЛАКАЧАННАЯ КВАШАНАЯ З ГАРОДНІНАЙ

    -2 кг капусты,

    -500 г морквы,

    -250 г карняплодаў салеры,

    -250 г цыбулі-парэі,

    -250 г цыбулі,

    -3 салодкіх перца,

    -2 яблыка,

    -8-10 г кмена,

    -10-13 ягад ядлоўца,

    -40-50 г солі.

    Капусту, моркву, салеру, яблыкі абчысціць, спаласнуць і нашаткаваць,

    цыбулю і цыбулю-парэю нарэзаць кольцамі, перац - кавалачкамі. Усё

    змяшаць з сольлю, насеннем кмена і ядлоўцам. Шчыльна паскладаць.

    Калі гародніна пусціць сок, пакласці гнёт. Пакінуць для ферментацыі

    на 6-7 дзён. Гатовую капусту з гароднінай перакласці ў слоікі і

    захоўваць у халадзільніку ці пастэрызаваць пры 80°С:

    літровыя слоікі - 25 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (09.08.2016)
    Праглядаў: 271 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar