Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КАПУСТА ЧЫРВОНАКАЧАННАЯ СА СЛІВАЙ

    Капусту дробна шаткуюць, бланшуюць 1-2 хвіліны ў кіпячай вадзе.

    Сліву адбіраюць моцную, спелую. На адным боку слівы робяць

    невялікі надрэз. Бланшуюць у кіпені 1 хвіліну. Суадносіны капусты

    і слівы 5:1. У слоік заліваем марынад на 0,25 часці слоіка,

    кладзем чорны перац - 5 шт., гваздзічку - 5 шт., карыцу - на кончыку

    нажа, затым капусту і слівы (капусту і слівы папярэдне можна

    перамяшаць). Слоікі стэрылізуюць: 0,5 л - 12 хвілін,

    літровыя - 15 хвілін.

    Заліванне:

    -1 літр вады,

    - 80 г солі,

    -200 г цукру,

    -200 г 9-адсоткавага воцату

    Сумесь кіпяцяць, затым дадаюць воцат.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2016)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar