Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КОРАНЬ САЛЕРЫ МАРЫНАВАНЫ

    -салера (корань)

    - вада - 4 шклянкі

    - 9%-ны воцат - 1 шклянка

    - гваздзіка - 3-4 бутона.

    Свежыя выспелыя карняплоды салеры ачысціць, старанна вымыць і

    нарэзаць кубікамі. Нарэзаную салеру на 2-3 хвіліны апусціць у кіпячую

    падсоленую ваду (30 г солі і 3 г цытрынавай кіслаты на 1 л вады).

    Затым адразу ж перанесці ў халодную ваду, выняць, даць сцячы вадзе

    і напоўніць слоікі салерай па плечыкі. Заліць гарачым марынадам і

    пастэрызаваць пры 95° С: паўлітровыя слоікі - 20 хвілін, літровыя - 25

    хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2016)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar