Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КВАШАНАЯ КАПУСТА Ў РАСОЛЕ

    -капуста,

    -морква - па жаданні,

    -соль - па жаданні,

    -вада - па жаданні

    колькасць капусты і морквы - па Вашым меркаванні.

    Капусту і моркву нашаткаваць. Зрабіць расол: ~0,5 шклянкі солі

    растварыць у літры кіпячонай халоднай вады. Апусціць туды сырое

    свежае яйка і даліваць ваду датуль, пакуль яйка не ўсплыве на 1~1,5

    см. Капусту порцыямі апускаць у друшляку ў раствор. Даць сцячы

    і шчыльна напакаваць у слоікі. Лішнюю ваду зліць. Слоікі паставіць

    у цёплае месца для закісання. Падчас закісання (калі пачне з'яўляцца

    пена) некалькі разоў праколваць капусту да дна, каб пазбавіцца ад

    гаркаты. Пасля канчатка закісання слоікі зачыніць поліэтыленавымі

    вечкамі і захоўваць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (10.08.2016)
    Праглядаў: 105 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar