Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    КВАШАНЫЯ БАКЛАЖАНЫ З ЧЫРВОНАЙ ЦЫБУЛЯЙ

    -10 кг баклажанаў,

    -7-8 кг морквы,

    -400 г пастарнака,

    -200 г карэнняў пятрушкі,

    -200 г карэнняў салеры,

    -1 кг рэпчатай, чырвонай цыбулі,

    -чырвоны перац (молаты, пякучы) - па густу.

    Для расола:

    -6 л вады,

    -300 г солі,

    -300 мл 6% воцату,

    -50 г цукру.

     

    Моркву нарэзаць саломкай, дробна нарэзаць корань пастарнака і ўсё гэта злёгку абсмажыць. Дробна нарэзаць пятрушку і салеру, а цыбулю парэзаць кольцамі. Спелыя, не вельмі буйныя баклажаны вымыць, абрэзаць з боку пладаножкі і вымачыць на працягу 2-3 гадзін у падсоленай вадзе (для выдалення гаркаты).

    Пасля гэтага баклажаны прамыць у халоднай, праточнай вадзе і разрэзаць уздоўж. Кожны баклажан напоўніць гародніннай сумессю і паставіць іх вертыкальна ў падыходны посуд, не занадта шчыльна прыціскаючы іх адзін да аднаго.

    Заліць баклажаны падрыхтаваным расолам і праз 4-5 дзён пасля закісання ёмістасць з баклажанамі прыбраць у склеп ці іншае прахалоднае месца. Баклажаны будуць гатовыя праз 40-45 дзён.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (21.07.2014)
    Праглядаў: 209 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar