Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ЛАТГАЛЬСКАЯ САЛАТА

    -2,5 кг агуркоў (можна не самых роўненькіх)

    -1 кг небуйнай цыбулі

    -100 г цукру

    -100 мл 6% воцату

    -100 мл сланечнікавага алею

    -1 сталовая лыжка буйнай солі

    -молатая каляндра - абавязкова

    -зеляніна

     

    Агуркі і цыбулю парэзаць кружочкамі прыкладна ў сантыметр таўшчынёй (ці ледзь танчэй). Рэзаную цыбулю разабраць на асобныя кольцы.

    Скласці гародніну ў рондальчык. Дадаць астатнія кампаненты, перамяшаць.

    Ставім на пліту, варым хвілін 10-15 (пакуль агуркі не пачнуць змяняць колер). Раскладваем па слоіках, шчыльна ўтрамбоўваючы. Закатаць.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar