Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАЛАСОЛЬНЫЯ АГУРКІ

    -вада - 1 л

    -соль - 3 ст. лыжкі

    -часнык - 1-2 галоўкі

    -кроп - 1 пучок

    -агуркі

     

    У слоік напіхваеце гэтых самых агурочкаў. Каб хутчэй прасаліліся - можна іх кончыкі абрэзаць. Туды ж - часнык.

    Часнык рыхтаваць так: часнык разрэзаць папярок галоўкі вострым нажом, пасыпаць на яго 1 сталовую лыжку буйнай солі і драўлянай таўкушкай, адпаведна трохі раздушваючы, патаўкці

    Часнык высыпаць на агуркі, дадаць кроп і заліць кіпячым расолам. Расол рыхтую з разліку на 1 л вады - 2-3 ст.л. без верха буйнай солі.

    Прычым трэба адняць соль, ўсыпаную разам з часныком. Зачыніць поліэтыленавым вечкам і ўжо праз суткі - падавайце да стала

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar