Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАЛАСОЛЬНЫЯ АГУРКІ ЗА 5 ХВІЛІН

    -агуркі - 1 кг,

    -соль - 2 ст. л,

    -кроп - 1 пучок,

    -часнык - 2-3 зубчыка.

     

    Свежыя агуркі наразаюцца кружочкамі і кладуцца ў зачыняючуюся ёмістасць. Пасудзіна павінна быць такой, каб агуркі ў ёй займалі 1/3 аб'ёму. Дадаць кроп і часнык, дробна нарэзаныя. І соль.

    Пасля чаго, зачыняем ёмістасць і ўзбоўтваем змесціва 2 хвіліны. У выніку, у вас атрымліваюцца свежыя, духмяныя і хрумсткія маласольныя агуркі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar