-агуркі - 1 кг.
-часнык - 1 галоўка
-вялікі ліст хрэна
-перац гарошкам - 5-6 шт
-галінка з лісцікамі вішні
-галінка з лісцікамі парэчкі
-кроп
-вада - 1 літр
-соль - 2 ст. лыжкі
Усё старанна памыць. На дно ёмістасці выкладваем палову зялёнага букета. Далей агурочкі. Потым перац з парэзаным часныком.
Зверху ўкладваем астатнюю зеляніну. Для расола, кіпяцім літр вады, дадаем соль, мяшаем. Кіпячым расолам заліваем агуркі.
Пасля таго як астынуць пры пакаёвай тэмпературы, прыбіраем ў халадзільнік. На наступны дзень агуркі гатовыя.
|