-маленькія агурочкі на 3 літровых слоіка,
-яблычны воцат 6% - 1 л,
-ліст парэчкі - 7 шт.,
-цукар - 800 г,
-соль - 4 ст. лыжкі.,
-перац гарошкам,
-корань пятрушкі (не абавязкова),
-перац салодкі балгарскі - 1 шт.,
-часнык - 15 зубчыкаў,
-лаўровы ліст - 3 шт.,
-можна дадаць маленькіх 3 морквы
Выліць воцат у ррондаль, дадаць цукар, соль - закіпяціць. У кіпячы расол пакласці: агуркі, ліст парэчкі, перац балгарскі, моркву, часнык.
Пакіпяціць 5 хвілін. Выняць, раскласці па стэрылізаваным слоікам. А расол ізноў паставіць кіпяціць - дадаць туды перац гарошкам, лаўровы ліст.
Заліць агурочкі, закатаць слоікі і пад футра.
|