Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАЛЕНЬКІЯ АГУРОЧКІ

    -маленькія агурочкі на 3 літровых слоіка,

    -яблычны воцат 6% - 1 л,

    -ліст парэчкі - 7 шт.,

    -цукар - 800 г,

    -соль - 4 ст. лыжкі.,

    -перац гарошкам,

    -корань пятрушкі (не абавязкова),

    -перац салодкі балгарскі - 1 шт.,

    -часнык - 15 зубчыкаў,

    -лаўровы ліст - 3 шт.,

    -можна дадаць маленькіх 3 морквы

     

    Выліць воцат у ррондаль, дадаць цукар, соль - закіпяціць. У кіпячы расол пакласці: агуркі, ліст парэчкі, перац балгарскі, моркву, часнык.

    Пакіпяціць 5 хвілін. Выняць, раскласці па стэрылізаваным слоікам. А расол ізноў паставіць кіпяціць - дадаць туды перац гарошкам, лаўровы ліст.

    Заліць агурочкі, закатаць слоікі і пад футра.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar