-2 кг зялёных памідораў
-0.5 кг агуркоў
-0.5 кг цыбулі
-1 кг салодкага перцу
-0.5 кг морквы
-150 г кропу
Ўсё нарэзаць буйнымі кавалкамі ў вялікі таз і перамяшаць. Салодкі перац нарэзаць вялікімі кавалкамі, пакласці ў кіпень і адразу выняць, моркву нарэзаць вялікімі кавалкамі і праварыць 5 хвілін
Дадаць
-воцату на 1 літр 2 сталовыя лыжкі,
-сланечнікавага алею на 1 літр 5 сталовых лыжак,
-соль - па густу,
-перац,
-лаўровы ліст.
Гародніну раскласці па стэрыльных літровых слоіках і варыць у рондалі з вадой хвілін 30 Закатаць стэрыльнымі вечкамі Ваду не дадаваць. Яны будуць варыцца ва ўласным соку.
|