Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАРЫНАВАНЫ ГОРКІ ПЕРАЦ

    -горкі струкавы перац

    -соль – 1,5 г.л.

    -часнык – 4-5 шт.

    -чорны перац – 5-6шт.

    -лаўровы ліст – 2 шт.

    -воцатная эсэнцыя 70%  -1,5 г.л.

    -кроп для салення вялікі

    -літровыя слоікі

     

    На дно чыстага стэрыльнага слоіка ўкладваем 4-5 шт. часныку, чорны перац 5-6 шт, лаўровы ліст 2 шт, кроп.

    Затым паскладаць шчыльна перчык у кожную літроваю слоік насыпаць 1,5 г.л. солі, эсэнцыі 70% 1,5 г. л.

    Заліць крутым кіпенем даць астыць да цёплага ,і паставіць стэрылізаваць 10 хвілін пасля закіпання вады і закатаць.

    Слоікі паставіць горлачкам ўніз і накрыць коўдрай ,адставіць да поўнага астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 320 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar