-горкі струкавы перац
-соль – 1,5 г.л.
-часнык – 4-5 шт.
-чорны перац – 5-6шт.
-лаўровы ліст – 2 шт.
-воцатная эсэнцыя 70% -1,5 г.л.
-кроп для салення вялікі
-літровыя слоікі
На дно чыстага стэрыльнага слоіка ўкладваем 4-5 шт. часныку, чорны перац 5-6 шт, лаўровы ліст 2 шт, кроп.
Затым паскладаць шчыльна перчык у кожную літроваю слоік насыпаць 1,5 г.л. солі, эсэнцыі 70% 1,5 г. л.
Заліць крутым кіпенем даць астыць да цёплага ,і паставіць стэрылізаваць 10 хвілін пасля закіпання вады і закатаць.
Слоікі паставіць горлачкам ўніз і накрыць коўдрай ,адставіць да поўнага астывання.
|