Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МАРЫНАВАНЫЯ АГУРКІ З ЧАСНЫКОМ ХРЭНАМ КРОПАМ І ЛІСЦЕМ ВІШНІ

    На 3 літровы слоік:

    -70 г воцату 9 %

    -70 г солі,

    -50 г цукру,

    -часнык 2-3 зубчыка,

    -палову ліста хрэна,

    -2-3 суквецці кропу са сцебламі,

    -4-6 лісцяў вішні,

    -лісце духмянай парэчкі (калі ёсць)

    -аматарам вострага можна пакласці горкі перац струкавы - 1/3.

     

    Агуркі трэба памыць і замачыць у халоднай вадзе на 6 гадзін. Перабярыце агуркі па памеру. У адну ёмістасць закочвайце агуркі аднаго памеру.

    У чыста вымытыя слоікі пакласці ўсе спецыі, вымытую зеляніну, цукар, соль і воцат. Адмяраць патрэбную колькасць лепш за ўсё мернай шклянкай ці 100 грамовай шкляначкай (на палец вышэй сярэдзіны – 70 г).

    У кіпячай вадзе бланшаваць агуркі 30-60 секунд (у залежнасці ад памеру агурочкаў - чым больш, тым даўжэй).

    Хутка закладвайце гарачыя агуркі ў падрыхтаваны слоікі, залівайце кіпенем, у якім яны бланшаваліся, і закочвайце.

    Вечка абліце папярэдне кіпенем. Перавярніце слоікі, злёгку ўзбоўтайце, каб соль і цукар на дне растварыліся, і пастаўце ў перавернутым выглядзе астываць дзе-небудзь у старонцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar