Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА КАНСЕРВАВАНАЯ

    Для залівання:

    -1 л вады,

    - 50 г солі,

    -60-80 г цукру,

    -2 cm. лыжкі 70%-вага воцату.

     

    Падрыхтаваную моркву разрэзаць на кружочкі таўшчынёй 2-3 см і бланшаваць у кіпячай салёнай вадзе (на 1 л вады - 20 г солі) на працягу 5 хвілін, затым пакласці ў падрыхтаваныя слоікі і заліць заліваньнем.

    Слоікі прычыніць вечкамі і стэрылізаваць. З моманту закіпання стэрылізаваць: паў-літровыя слоікі - 20 хвілін, літровыя - 30 хвілін.

    Слоікі паставіць у ваду, летнюю, да 60° С. Пасля стэрылізацыі слоікі неадкладна закатаць, перавярнуць дагары дном і пакінуць у такім выглядзе да астуджэння. Захоўваць у прахалодным цёмным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar