Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА МАРЫНАВАНАЯ

    для залівання:

    - соль - 1.5 ст.л.

    - цукар - 2-2.5 ст.л.

    - воцат сталовы – 200 г

    - морква

     

    Адабраць здаровыя, роўныя, сакавітыя карняплоды з дыяметрам верхняй часткі не больш за 4 см.

    Адрэзаць зялёную частку кораня поруч ліставой разеткі і тонкі корань знізу, прамыць, роўную гладкую моркву чысціць ад скуркі не трэба. Скрыўленні і паглыбленні акуратна выразаць і старанна вымыць.

    Дробную моркву можна марынаваць у цэлым выглядзе, буйную і сярэднюю разрэзаць, але не больш за 3- 5 мм таўшчынёй.

    Нарэзаную моркву бланшаваць у вадзе пры тэмпературы 90'С на працягу 2-3 хвілін, затым астудзіць яе, паскладаць у слоікі, заліць марынадам. Слоікі закатаць і стэрылізаваць у кіпячай вадзе 20-25 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 119 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar