Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА ПА-КАРЭЙСКУ З ГРЫБАМІ

    -свежая морква – 2 шт,

    -цукровы пясок - 1 г. л,

    -воцат - 1 г. л,

    -алей - 2 ст. л,

    -свежы часнык зубчыкамі - 3 шт,

    -кансерваваныя апенькі - 2 ст. л,

    -чорны молаты перац,

    -молаты чырвоны перац чылі,

    -марская соль.

     

    Свежую моркву націраем на адмысловай тарцы, або наразаем тонкай саломкай пры дапамозе нажа. Падрыхтаваную моркву кладзём у эмаляваны ці шкляны посуд. Солім, пасыпаем цукровым пяском, дадаем воцат і злёгку размінаем рукамі, каб марынад раўнамерна размеркаваўся.

    Затым накрываем вечкам і адпраўляем у халоднае месца на 15 хвілін. Тым часам морква павінна даць сок. Па заканчэнні часу пасыпаем салату чорным і чырвоным перцам, паводле свайго густу, і добра змешваем.

    Алей награваем да высокай тэмпературы, але не да кіпення і, адразу ж, выліваем у салату. Старанна размешваем кампаненты салаты. Калі алей астыне, то дадаем, прапушчаныя праз прэс, зубчыкі часныку і некалькі сталовых лыжак марынаваных апенек.

    Морква па-карэйску з грыбамі гатовая, захоўваецца такая салата ў халадзільніку каля двух тыдняў.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 102 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar