Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА ПА-КАРЭЙСКУ З КІНЗОЙ

    -морква свежая - 1 кг;

    -цукар-пясок - 1 г.л.;

    -соль - 1 г.л.;

    -воцат - 30 мл;

    -алей - 100 мл;

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт;

    -часнык - 6 зубчыкаў;

    -кінза сухая - 3 г.л.;

    -чорны молаты перац - 0,5 г.л.;

    -чырвоны молаты перац - 1/3 г.л.

     

    Націраем на буйнай тарцы моркву (а лепш купіць для гэтага адмысловую тарку, каб морква выходзіла доўгімі прастакутнымі саломінкамі). Запраўляем цукрам, соллю і пакідаем на паўгадзіны, пастаяць.

    Потым ўсыпаем перац чырвоны і чорны. Змешваем і пакідаем яшчэ на дзесяць хвілін. Уліваем воцат, зноў пакідаем на 20 хвілін. Смажым ў алеі молатую кінзу і яшчэ гарачай заліваем у моркву.

    Пакідаем на 10 хвілін пад палатнянай сурвэткай. Наразаем цыбулю і таксама смажым яе ў алеі (100 мл). Пасля цыбулю вымаем, а моркву заліваем разагрэтым алеем.

    Вытрымліваем дзесяць хвілін, наша ежа як след прапітаецца пахамі. Зараз выціскаем сюды ж часнык. У такім стане морква павінна прастаяць не меней пяці-шасці гадзін. Чым даўжэй яна стаіць, тым смачней становіцца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 127 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar