Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА САЛЁНАЯ ПА-ПХЕНЬЯНСКУ

    (карэйскі рэцэпт)

    -1 кг морквы,

    -60 г цыбулі,

    -25 г карэйскай солі,

    -20 г цукру,

    -кавалачак хрэна.

     

    Моркву пачысціць, нашаткаваць. Цыбулю ачысціць і парэзаць. Хрэн нацерці на тарцы. Усё перамяшаць, дадаць соль і цукар.

    Сумесь шчыльна паскладаць у посуд з шырокім горлам, зверху пакласці гнёт, абвязаць чыстай тканінай.

    Першыя 4-8 дзён трымаць пры пакаёвай тэмпературы 20 град., затым ферментацыя павінна працягвацца пры 12-15 град. На працягу 4- 6 тыдняў.

    Калі морква не пусціла сок, яе заліваюць падсоленай вадой (20 г солі на 1 літр вады).

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 255 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar