Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    МОРКВА З МІНДАЛЕМ

    -500 г морквы,

    -1 кіслае яблыка (250 г),

    -50 г свежага кораня імбіра,

    -1 г. лыжка насення фенхеля,

    -125 мл белага віннага воцату,

    -200 г мёда,

    -1 г. лыжка молатай каляндры,

    -1 ст. лыжка солі,

    -1 ст. лыжка табаско,

    -50 г молатага міндаля.

     

    Моркву ачысціць і нацерці кружочкамі. Яблыкі ачысціць, выняць насенныя гнёзды і парэзаць на кавалачкі. Імбір ачысціць і здрабніць. 100 мл вады з усімі кампанентамі, акрамя табаско і міндаля закіпяціць.

    Затым моркву варыць 15 хвілін і ў міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ, дадаць табаско і міндаль, усё добра перамяшаць, пафасаваць у стэрыльныя слоікі, закатаць і захоўваць у халодным месцы

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (07.08.2014)
    Праглядаў: 115 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar