Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ ЧЫЛІ ВОСТРЫ ГОРКІ КАНСЕРВАВАНЫ

    -перац горкі (лепш розных колераў

    - чырвоны і зялёны, колькі ўлезе ў слоік)

    -вада (на 3-х літровы слоік) - 2 л

    -соль (буйная, на 3-х л слоік) - 1 ст. л.

    -цукар-пясок (на 3-х літровы слоік) - 2 ст. л.

    -эсэнцыя воцатная (на 3-х літровы слоік) - 1 ст. л.

    -кроп (з парасонікамі, па густу, адзін на слоік 0,7 л)

    -лісце хрэна (па густу, 1 ліст на слоік 0,7 л)

    -часнык (па густу, зубчыка 2 на слоік 0,7 л)

     

    Перац добранька мыем і абразаем хвосцікі. Насенне пакідаем. І шчыльна ўкладваем ў стэрыльныя слоікі прамытыя і высушаныя парасонік кропу, ліст хрэна, вычышчаныя зубчыкі часныку і, уласна, сам перац.

    Тут паказана колькасць інгрэдыентаў для марынаду на 3-х літровы слоік, але лепш рабіць памерам меншым - 0,7 л-1 л слоікі (затаўкі адпаведна памеру слоіка). Кіпяцім ваду з соллю і цукрам.

    Як закіпіць (добра), заліваем слоікі, закрываем стэрыльнымі вечкамі і пакідаем на 15 хвілін.

    Затым ваду акуратна зліваем зваротна ў рондаль, зноў даводзім да кіпення, кіпяцім хвіліны 3, выключаем газ, адразу дадаем воцатную эсэнцыю, змешваем і адразу заліваем нашы перчыкі да краёў слоіка.

    Адразу закочваем. Для ўпэўненасці можна перавярнуць слоікі дагары дном і ахінуць да астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar