Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ, МАРЫНАВАНЫ ПА-БАЛГАРСКУ

    -10 кг салодкага перцу,

    -100 г зеляні пятрушкі, салеры і вішнёвага ліста,

    -50 г кораня хрэна, пятрушкі і салеры,

    -3-5 г насення каляндры.

     

    Салодкі зялёны перац вымыць і насекчы відэльцам у некалькіх месцах у падмурка. Шчыльна паскладаць перац у слоікі. Падрыхтаваныя заправы пакласці на дно і затым зверху.

    У кожны слоік пакласці кружок і гнёт, заліць перац халодным заліваннем (700 г солі, 700 мл воцату на 9 л вады).

    Пакінуць на 10-12 дзён пры пакаёвай тэмпературы, а затым перанесці ў халоднае месца.

    Па меры неабходнасці дадаваць заліванне (на 1 л вады - 30 г солі, 2 ст. л. воцату) ці алей, каб перац заўсёды быў пакрыты заліваннем.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 141 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar