Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ, МАРЫНАВАНЫ СТРУКАМІ

    (2-і спосаб)

    Для расола:

    -3 л вады

    - 0,5 л 9-адсоткавага воцату (замест яго можна ўзяць гэтулькі ж таматавага соку),

    -0,5 л алею,

    -шклянку буйнай солі,

    -няпоўную шклянку цукровага пяску.

     

    Перац вымыць, абсушыць. Хвосцікі можна адрэзаць і выняць насенне, але можна і пакінуць - цэлыя перцы будуць прыгажэйшымі.

    Варыць у кіпячым расоле каля 5 хвілін, пакуль яны не стануць мяккімі і не зменяць колер. Дастаць шумоўкай і тут жа шчыльна паскладаць у падрыхтаваныя слоікі, лепш літровыя.

    Заліваць перац расолам не патрабуецца - плады шчыльна прылягуць адзін да аднаго. Закаркаваць слоікі гарачымі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 330 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar