Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ, МАРЫНАВАНЫ СТРУКАМІ

    (1-ы спосаб)

    Для марынаду:

    -4 л вады

    - 2 л воцату,

    -1/4 л сланечнікавага алею,

    -каля 500 г солі,

    -2-3 лаўровых ліста,

    -5 зерняў чорнага і духмянага перцу,

    -некалькі штук гваздзікі.

     

    Струкі чырвонага салодкага перцу апусціць у кіпячы марынад на 1-2 хвіліны.

    Астыўшы перац паскладаць шчыльнымі шэрагамі ў слоікі, перакладаючы кожны шэраг часныком і буйна нарэзанай зелянінай салеры і пятрушкі.

    Зверху пакласці груз і заліць марынадам, у якім варыўся перац. Праз некаторы час, калі марынад убярэцца ў струкі перцу, слоікі закаркаваць пры дапамозе закатачнай машынкі і паставіць у халоднае месца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 128 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar