Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПЕРАЦ, САЛЁНЫ З АГУРКАМІ

    -10 кг салодкага перцу,

    -15-20 агуркоў,

    -2-3 галоўкі часныку,

    -100-150 г кропу з насеннем.

     

    Салодкі перац вымыць, абрэзаць з абодвух канцоў і выдаліць насенне. Адзін плод пакінуць з насеннем і разрэзаць напалову.

    Агуркі сярэдняй велічыні вымыць і пракалоць відэльцам у некалькіх месцах. Кроп вымыць і нарэзаць кавалкамі даўжынёй 10-15 см.

    Падрыхтаваную гародніну і заправы шчыльна паскладаць у посуд з шырокім горлам, накрыць кружком, пакласці гнёт і заліць гарачым расолам (на 1 л вады 20-40 г солі).

    Даць пастаяць два-тры дні пры пакаёвай тэмпературы, затым перанесці ў халоднае месца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 300 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar