Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ПІКАНТНАЯ МОРКВА ПА-КАРЭЙСКУ

    -500 г морквы

    -2 цыбуліны

    -3 шт. чырвонай папрыкі

    -1 г.л. воцату

    -1 ст. лыжка цукру

    -3-4 зубчыка часныку

    -чырвоны востры перац на кончыку нажа

    -соль

    -1/4 г. лыжкі каляндры

    -100 мл. аліўкавага алею для соуса і асобна - для смажання цыбулі

     

    1. Вельмі важна, як вы натрэце моркву на тарцы. Яна павінна быць вузкай, даўгаватай, досыць тоўстай- 5 мм прыкладна. Такога выніку дазваляе дабіцца нямецкая тарка Broun. На звычайнай тарцы гэта магчыма, калі пад кутом церці моркву на самым буйным боку, каб дамагчыся патрэбнай даўжыні.

    2. Цыбулю нарэзаць тонкімі палоскамі і ледзь абсмажыць да залацістага колеру на аліўкавым алеі. Даць астудзіцца і зняць шумоўкай з мінімум колькасцю алею.

    3. Тонкімі палоскамі (3-5 мм) нашаткаваць папрыку.

    4. Для соусу: змяшаць алей, воцат, соль, чырвоны перац, цукар і каляндру (тоўчаную).

    5. Зараз самае важнае - "адціснуць" моркву. Трэба замясіць яе як цеста. Рабіць гэта трэба вылучна рукамі. Тады ўсё атрымліваецца так, як трэба. Адціскаць сырую моркву варта датуль, пакуль сок багата не пацячэ між пальцаў.

    6. Змяшаць моркву, смажаную цыбулю і папрыку, заправіць соусам.

    7. Даць салаце настаяцца ў прахалодным месцы 30 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 296 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar