Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    РЭЗАНЫЯ АГУРКІ ВА ЎЛАСНЫМ СОКУ

    -агуркі свежыя - 4 кг

    -цукровы пясок - 1 шкл.

    -алей - 1 шкл.

    -воцат сталовы - 1 шкл.

    -1/3 ст. солі

    -па 1 вялікаму пучку пятрушкі і кропу

    -4 сярэднія цыбуліны

     

    Агуркі нарэзаць кольцамі, цыбулю паўколамі, зеляніну дробна пасекчы. Усё змяшаць, дадаць цукар, соль, воцат і алей. Пакінуць на дзве гадзіны, каб агуркі далі сок.

    Пасля гэтага салату ўжо можна ўжываць у ежу, але калі вы жадаеце зрабіць нарыхтоўкі на зіму, то падрыхтуйце слоікі: памыць і прастэрылізаваць іх.

    На дадзеную колькасць агуркоў запатрабуецца прыкладна 4 шт. па 700-800 мл. Раскласці закуску па слоіках і паставіць стэрылізаваць, пасля закіпання пратрымаць на агні 5 хвілін.

    Слоікі закруціць, перавярнуць і паставіць на ноч у цёплую коўдру.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 267 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar