Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    РЭЗКІЯ АГУРКІ

    2 кг агуркоў вымыць пад праточнай вадой са шчоткай. Відэльцам насекчы вакол агуркі.

    У пасудзіну пакласці агуркі, наліць вады так, каб пакрывала агуркі і дадаць 5 ст. лыжак солі, накрыць і паставіць на 2 гадзіны.

    200 г цыбулі ачысціць і парэзаць кожную цыбулінку напалову. Корань хрэна, даўжынёй 5 см і 1 зубок часныку ачысціць і парэзаць на кружочкі.

    1 сцябло размарына і 1 сцябло цім’яна вымыць і абсушыць. Агуркі выняць з салёнай вады, спаласнуць і даць сцячы вадзе.

    Агуркі разам з коранем хрэна, цыбуляй, часныком, травамі, 5 парасонікамі кропу і 0,5 г. лыжкі зерняў перцу пакласці ў стэрыльныя слоікі. 500 мл воцату разам з 750 мл вады, 40 г солі і 80 г цукру закіпяціць і кіпячым марынадам заліць агуркі.

    Агуркі накрыць вечкамі і паставіць на 4 тыдні настойвацца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 271 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar