Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА АСАРЦІ - АГУРКІ, ПАМІДОРЫ І ІНШ.

    На 1 л слоік:

    -агуркі - 400-450 г,

    -памідоры - 150-200 г,

    -цыбуля рэпчатая - 2-3 кальца,

    -перац балгарскі салодкі - 3-4 кальца,

    -кроп зялёны - 1-2 галінкі.

     

    На дно 1-л слоіка паскладаць перац кольцамі, кроп зялёны, затым парэзаныя кольцамі агуркі (ледзь больш паловы слоіка), потым цыбулю кольцамі, зверху парэзаныя долькамі памідоры (не моцна чырвоныя).

    Заліць гарачым расолам. Прастэрылізаваць 5-7 хвілін і зачыніць.

    Расол:

    -3 л вады

    -1стакан цукру,

    -1 чарка солі (90-100г),

    -закіпяціць, адключыць і дадаць у расол 1 чарку воцату (80г).

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar