Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА “НЕЖЫНСКАЯ" З МАЛАДОЙ ЗЕЛЯНІНАЙ КРОПУ

    -свежыя агуркі - 1,4 кг,

    -цыбуля рэпчатая - 750 г,

    -маладая зеляніна кропу - 20 г,

    -соль - 30 г,

    -цукар - 20 г,

    -воцат сталовы - 120 г

    -чорны горкі і духмяны перац - 8-12 гарошын,

    -лаўровы ліст - 2 шт.

     

    Агуркі парэзаць кружочкамі таўшчынёй 3-4 мм, цыбулю - кольцамі ці пласцінкамі шырынёй 2-3 см. Кроп чыста вымыць, выдаліць грубыя галінкі і, калі сцячэ вада, нарэзаць кавалачкамі даўжынёй да 6 мм.

    У падрыхтаваныя слоікі на самае дно пакласці зерні горкага і духмянага перцу, палову лаўровага лістка, а потым нарэзаныя агуркі, у якія раўнамернымі порцыямі раскласці цыбулю і кроп.

    Дадаць 0,5 г. л. солі, 0,5 г. л. цукру. Кладка гародніны павінна быць шчыльнай. Напоўніць слоікі на 1,5-2 см ніжэй горлачка.

    Зверху ўліць 2 ст. л. воцату і дадаць неабходную колькасць кіпячай вады, каб гародніна была зачынена вадкасцю, але не ўсплыла. Слоікі накрыць падрыхтаванымі вечкамі і вытрымаць 20 хвілін, а затым стэрылізаваць 8-10 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar