Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА СА СВЕЖЫХ ПЕРАРОСЛЫХ АГУРКОЎ

    -1,3 кг перарослых агуркоў,

    -400 г морквы,

    -2 шт. балгарскага перцу,

    -1,5 кг памідораў,

    -2 вялікія цыбуліны,

    -5 г лыжак солі,

    -1 г лыжка чорнага перцу,

    -5 лаўровых лісткоў,

    -2 г лыжкі цукру,

    -1,5 г лыжкі 70% воцатнай кіслаты,

    -1/2 г лыжкі молатага духмянага перцу,

    -алей

     

    Моркву нарэзаць тонкай саломкай (можна пацерці папярок на тарцы для морквы па-карэйску). Цыбулю дробна парэзаць. Балгарскі перац ачысціць і парэзаць паўколамі.

    Цыбулю, моркву і перац абсмажыць па асобнасці на алеі да мяккасці. Памідоры буйна парэзаць, пакласці ў рондаль, наліць 1/4 шклянкі вады і варыць ~10 хвілін пад вечкам да размякчэння.

    Затым працерці праз друшляк для выдалення скуркі. З агуркоў счысціць грубую скурку, калі скурка не тоўстая, чысціць не патрабуецца.

    Разрэзаць агуркі ўздоўж на 4 часці (калі насенне вялікае і цвёрдыя - выдаліць) і затым парэзаць на кавалачкі. У таматавае пюрэ пакласці перац, моркву, цыбулю, соль, цукар, рэзкія затаўкі і дробна раскрышанае лаўровае лісце.

    Праварыць на слабым агні 15 хвілін. Усыпаць агуркі і варыць яшчэ 5 хвілін. Уліць воцат, добра размяшаць і закатаць у падрыхтаваныя паўлітровыя слоікі.

    Паставіць на вечкі і цёпла ахінуць. Выйсце гатовага прадукта: трохі больш 3-х літраў.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar