Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ МОРКВЫ, САЛОДКАГА ПЕРЦУ І ЦЫБУЛІ

    -агурок (свежы) - 4 кг

    -цыбуля рэпчатая - 1 кг

    -перац балгарскі - 1 кг

    -морква - 800 г

    -перац горкі (чырвоны) - 1 шт

    -часнык (галоўка) - 1 шт

    -соль - 3 ст. л.

    -цукар-пясок - 200 г

    -воцат (9%) - 200 г

    -алей - 200 г

     

    1. Агуркі вымыць і ачысціць ад скуркі (калі агуркі вялікія, а калі маленькія, то не трэба) і парэзаць на 4 -8 частак уздоўж.

    2. Цыбулю нарэзаць паўколамі.

    3. Перац нарэзаць саломкай.

    4. Моркву нацерці на тарцы для карэйскай морквы.

    5. Горкі перац таксама здрабніць.

    6. Часнык здрабніць праз часнычніцу.

    7. Дадаць соль, цукар, алей, воцат 9 % і можна дадаць духмяны і чорны перчык (у здробненым выглядзе), па жаданні.

    8. Усё акуратна змешваем у вялікім посудзе і пакідаем для марынавання на 2 -3 гадзіны.

    9. Потым выкладваем салату ў слоікі і стэрылізуем: 0, 5 л. слоікі - 10 хвілін, 1 л. - 15 хвілін , ад закіпання

    10. Перагортваем і астуджаем. Выйсце 6 -7 літровых слоікаў

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 232 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar